Obavijest

Kategorija:
Objavljeno: 2.travanj 2019.

         

Zbog svoje stabilnosti i na češkom tržištu i na tržištu istočne Europe tvrtka Euro SITEX s.r.o. je stekao ekskluzivna prava za zastupanje ostalih grupa proizvoda grupe Stafag, odnosno Steinhaus, Lucotec, Multotec i DOH, počevši od 01.01.2019. Samim time je sestrinska naša sestrinska firma Euro Sitex-Adria d.o.o. postala ekskluzivni zastupnik za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Steinhaus 

Korporativna politika kontroliranog, samofinanciranog rasta ostvarenog dosljedno tijekom 90 godina povijesti tvrtke osigurava Steinhaus GmbH danas ne samo zdravu ekonomsku osnovu, nego i prilično impresivnu prisutnost u cijelom svijetu. Steinhaus je dio STAFAG grupe s više od 50 tvrtki i 3.000 zaposlenih radnika širom svijeta. Obitelj Steinhaus i dalje je većinski dioničar ove grupe tvrtki.

STEINHAUS-ov program isporuke sastoji se, osim od sita izrađenih od sintetike ili čelika, klinastih žičanih sita i filtarskih medija od čelika, sintetičkih i tekstilnih vlakana. Sa svojim pod-tvrtkama Lucotec i DOH također su proizvođači sustava zračnih opruga i žičanih transportnih traka.

Lucotec

Nakon prvih projekata zračnih opruga od 2010. godine, tvrtka Lucotec GmbH osnovana je u travnju 2014. godine. U ovoj je fazi član STAFAG-a Steinhaus učinio prva ulaganja u ovu start-up tvrtku. Danas je Steinhaus većinski dioničar tvrtke Lucotec i patenti zračnog opruga s ciljem razvoja svjetskog tržišta sustava zračnih opruga.

Lucotec je usredotočen na rješavanje problema s vibracijama naših kupaca, posebno ponovnim sastavljanjem strojeva za prosijavanje od konvencionalnih čeličnih ili gumenih opruga do sustava Lucotec. Zračni jastuci su pouzdana i optimalna alternativa što znači gotovo potpuno smanjenje vibracija u okolini, optimizirani rezultat screeninga i smanjenje troškova održavanja i troškova energije..

Multotec .

Već 45 godina Multotec je pomogao najvećim svjetskim rudarskim kućama da efikasnije, učinkovitije i pouzdanije procesuiraju minerale.

Zahvaljujući priznatim vodećim proizvođačima u metalurgiji i procesnoj tehnologiji, naša oprema za obradu minerala koristi se za optimizaciju povrata i smanjenje troškova vlasništva u tvornicama za preradu mineralnih sirovina u gotovo 70 zemalja na šest kontinenata.

Sjedište tvrtke Multotec je u Južnoj Africi, s registriranim tvrtkama i proizvodnim pogonima širom Afrike, Europe, Azije, Australije i Sjeverne i Južne Amerike, što nas približava našim klijentima.

DOH

Tvrtka s više od stotinu godina povijesti. Dobavljač visokospecijaliziranih transportnih traka, čije se transportne trake koriste u slučaju kada se ne mogu koristiti gumeni, tekstilni i plastični pojasevi, a standardna rješenja nisu dostupna. Uski fokus specijalizirani i iskusni žičane mreže transportnih traka proizvođača za pojedinačne i iznimno trajne proizvode u različitim područjima primjene..

                                           

Kontakt

Adresa Trg Hrvatskih Branitelja 8, Bjelovar

Telefon +385 43 634 818