O nama

Euro Sitex-Adria d.o.o. sa sjedištem u Bjelovaru je predstavnik tvrtke Euro SITEX s.r.o. koja odgovara za tržište Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.
Euro SITEX s.r.o. moderna i dinamična tvrtka iz Češke Republike koja već 20 godina djeluje na tržištu i postala je najveći proizvođač industrijskih sita u Češkoj Republici. Pored toga u našem programu je isporuka tehničkih tkanina, metalnih transportnih traka, perforiranih limova i istezanih metala.
Euro SITEX s.r.o. oprema sa svojim proizvodima kamenolome, šljunčare, šećerane, industrije za preradu plastike, kemijsku, prehrambenu te metalske industrije u Češkoj Republici te u još sedamnaest istočnoeuropskih zemalja.
Euro SITEX s.r.o. ima za cilj dokumentirati sve procese koji utječu na kvalitetu proizvoda i usluga. 2001. Godine postali smo nositelj certifikata ČSN EN ISO 9002 sustava kvalitete, koji je izdao Češki rudarski registar u Pragu. Ovjereni sustav kvalitete odnosi se na opskrbu svih proizvoda i konzultantskih usluga. Certifikat je 2006. godine proširen na ČSN EN ISO 9001: 2001.
Stoga tvrtku Euro SITEX s.r.o. ne predstavlja samo tradicija i snažna pozicija na Češkom i Europskom tržištu, već je prije svega jamstvo kvalitete, pouzdanosti i vjerodostojnosti. Euro SITEX s.r.o. spremna je ispuniti različite potrebe svojih klijenata.

Kontakt

Adresa Trg Hrvatskih Branitelja 8, Bjelovar

Telefon +385 43 634 818