Transortna Traka Tip 700

Žičane trake za strojeve za premazivanje i oblaganje, trake za pečenje slanih biskvita, rashladne trake, pokretne trake za sušenje.


Opis

Traka je napravljena od savijenih žica koje su međusobno isprepletene. Žice su savijene i vodoravno i okomito kako bi remen glatko prolazio čak i preko malog prijelaznog ruba, ali to je moguće samo u ispravnom smjeru. Nepravilna montaža (obrnuto) može dovesti do trajne deformacije i oštećenja trake. Traka je obrubljena sitnim mrežicama i omčama ili samo omčama. Spojne cijevi su dio isporuke, pogonski kotači se isporučuju na zahtjev naručitelja.

 

Karakteristike

  • izravni hod trake
  • nulto proklizavanje pojasa
  • pogodna za pranje ili sušenje proizvoda zahvaljujući velikom otvorenom prostoru
  • kada radi u kadi, ne izbacuje sadržaj kade van
  • mala kontaktna površina s proizvodom
  • male težine
  • lako se čisti, ne začepljuje se
  • vrlo sklona oštećenjima, potrebna redovita njega i održavanje

 

Upotreba

Kao traka za pečenje i sušenje u prehrambenoj industriji, odnosno u pekarama, slastičarnama iu industriji čokolade, kao pokretna traka u kemijskoj i strojarskoj industriji itd.

 

Ova traka se najčešće koristi za:

  • prženje
  • pečenje
  • hlađenje
  • sušenje
  • pranje
  • natapanje/premazivanje
  • kontinuirani transport
  • dekorativne svrhe

 

Specifikacije

  • Razmak žica: 4,00 - 25,00 mm
  • Promjer žice: 0,90 – 2,80 mm
  • Veličina oka: 50,00 - 150,00 mm
  • Standardni materijali: uobičajeni opružni čelik, nehrđajući čelik
  • Radna temperatura: do max 350°C
  • Rub: standardne petlje (S) ili produžene petlje (B)

Attached files

Contact Us
Dalibor Nemčević
mob.: +385 99 191 8675
email: eurositex.adria@gmail.com
© Copyright 2025 Euro SITEX Adria | Cookies
Design and Programing: Reklalink s.r.o.