Transortna Traka Tip 800

Žičane trake za pekare, trake za prženje i hlađenje, trake za pranje i sušenje u prehrambenoj industriji.


Opis

Ova traka je izrađena od poprečnih žica na koje su navučene kratke uzdužne žice različitih gustoća prema zahtjevu naručitelja. Gustoća trake određena je razmakom između pojedinih uzdužnih žica, od najveće, kada su uzdužne žice jedna do druge, do najmanje, kada je razmak između njih zadan odozdo zavarenim poprečnim žicama ili, pak. , valjcima ili oprugama. Kao armatura i glavni nosivi element trake su ravne čelične ploče na rubovima i između uzdužnih žica. Traka je obrubljena zavarivanjem, ali može biti obrubljena i bočnim pločama ili lancem. Na zahtjev kupca isporučujemo i pogonske kotače ili cijele pogonske valjke.

 

Karakteristike

  • izravni hod trake
  • bez proklizavanja
  • pogodna za pranje ili sušenje proizvoda zahvaljujući velikom otvorenom prostoru
  • mala kontaktna površina između trake i proizvoda
  • visoka čvrstoća, otpornost i radni vijek
  • lako se čisti, ne začepljuje se

 

Upotreba

Kao traka za pečenje i sušenje u prehrambenoj industriji, posebno u pekarama, slastičarnama iu industriji čokolade, kao pokretna traka i traka za pranje u kemijskoj i strojarskoj industriji, kao rashladna traka za proizvode od gume i plastike itd.

Ova traka se najčešće koristi za:

  • pečenje
  • prženje
  • hlađenje
  • smrzavanje
  • sušenje
  • pranje
  • kontinuirani transport

 

Specifikacije

  • Poprečni korak žice: 15,90 - 120,00 mm
  • Uzdužni razmak žice: 2,80 - 50,00 mm
  • Promjer poprečne žice: 3,00 - 8,00 mm
  • Uzdužni promjer žice: 1,20 - 5,00 mm
  • Standardni materijali: uobičajeni crni čelik, nehrđajući čelik
  • Radna temperatura: do 400°C
  • Rubovi: zavarivanje (G), bočne ploče (RK), lanac (KE)

Attached files

Contact Us
Dalibor Nemčević
mob.: +385 99 191 8675
email: eurositex.adria@gmail.com
© Copyright 2025 Euro SITEX Adria | Cookies
Design and Programing: Reklalink s.r.o.